EA kondigt nu al Star Wars Jedi: Survivor-patches aan

EA kondigt nu al Star Wars Jedi: Survivor-patches aan

De game is nog niet eens uit

Voordat de game uit is heeft EA al meerdere patches voor Star Wars Jedi: Survivor op de planning staan.

Dat onthult het bedrijf op Twitter. Morgen komt eerst een grote day one-patch uit die verschillende problemen moet verhelpen. In de komende weken volgen updates die bugs oplossen, de performance verbeteren en meer toegankelijkheidsopties toevoegen, zo laat het bedrijf weten.

Online wijzen verschillende journalisten en influencers op de performanceproblemen van de game. Met name op pc schijnt het spel niet soepel te lopen. Zo roept YouTuber SkillUp zelfs op om die versie van de game te vermijden. Welke problemen de eerste patch van morgen daarvan al oplost, is nog niet duidelijk.

Star Wars Jedi: Survivor komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het spel wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Star Wars Jedi: Fallen Order af. Cal Kestis speelt opnieuw de hoofdrol.

Erik Nusselder geeft de game een 8 op Gamer.nl. "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen", concludeert hij. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cal lijkt op die bannerfoto echt knetterstoned.

0
test

@MeneerAert alleen een beetje light in zn hoofd

0

Aanbevolen voor jou