EA gaat minstens drie Marvel-games uitgeven

EA gaat minstens drie Marvel-games uitgeven

De deal die Electronic Arts met Marvel en Disney heeft gesloten, beslaat op zijn minst drie games.

Dat heeft de uitgever gemeld in een persbericht. Eerder was al bekend dat EA aan Marvel-games gaat werken en werd er een Iron Man-game aangekondigd. Nu is dus duidelijk dat er op zijn minst drie games worden gemaakt.

Alle drie de games vallen binnen het actie-adventure-genre en moeten originele verhalen vertellen binnen het Marvel-universum. Daarbij moeten deze games op consoles en pc verschijnen.

Zoals gezegd werd eerder al een Iron Man-game aangekondigd. Dat spel wordt ontwikkeld door Motive Studio. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal.

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen. Wel gaan er geruchten dat EA intern feedbacksessies houdt rondom de game.

Verder gaan er al een tijdje geruchten dat EA ook werkt aan een Black Panther-game gesitueerd in een open spelwereld. De game zou ontwikkeld worden door een nieuwe studio die wordt geleid door Kevin Stephens, de voormalige baas van Monolith Productions, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yay, want dat is wat we nodig hebben, meer Marvel, Disney en Star Wars -_-

0
test

Een van deze games is misschien Black Panther game zijn waar een tijdje terug geruchten over waren.

0

Aanbevolen voor jou