EA biedt excuses aan na Twitter-reacties Need for Speed-account

EA biedt excuses aan na Twitter-reacties Need for Speed-account

EA biedt excuses aan voor interacties die het Need for Speed-account op Twitter had met een fan.

De fan bekritiseerde de aankomende Need for Speed Unbound: Palace Edition vanwege de vroege toegang die deze versie verschaft. Spelers die de dure versie kopen mogen drie dagen eerder met het spel aan de slag. Er ontstond een discussie waarin het officiële account de fan als 'milkshakebrein' bestempelde. Ook de tweet "ga erom huilen of koop de game voor de reguliere prijs, het maakt me niet uit" werd niet op prijs gesteld. De interacties zijn inmiddels verwijderd (via Eurogamer).

EA biedt excuses aan. "We geven toe dat we een beetje verzeild raakten in de hype voor release en dat onze reacties over de grens gingen. Aan de fans die we boos hebben gemaakt, bieden we onze excuses aan. We zullen het beter doen. We zien jullie hier volgende week", zo luidt het bericht van EA.

In Need for Speed Unbound worden tekenfilmachtige effecten getoond tijdens het racen. De effecten kunnen ook worden uitgeschakeld. Politieachtervolgingen zijn terug, net als het kunnen personaliseren van de auto’s. Spelers moeten wekelijkse kwalificatieraces rijden om uiteindelijk mee te kunnen doen aan The Grand, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore.

Need for Speed Unbound wordt ontwikkeld door Criterion en komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tsk. tsk. "To those fans we upset" naar "Voor fans die boos zijn" vertalen. Stelletje Hollanders weer hoor.

0

Mooie Google translate mannen

0

Aanbevolen voor jou