Dying Light-spelers kunnen gratis upgraden naar Enhanced Edition

Dying Light-spelers kunnen gratis upgraden naar Enhanced Edition

Techland bevestigt dat spelers van Dying Light gratis kunnen upgraden naar de Enhanced Edition, met toegang tot alle bonussen die bij die editie horen.

Dat meldt Techland via het officiële Dying Light-twitteraccount. Spelers van de basisversie van Dying Light kunnen gratis upgraden naar de Enhanced Edition, en zo toegang krijgen tot content die eerder achter een betaalmuur zat. “Vanaf vandaag zal elke speler die de Standard Edition van Dying Light bezit automatisch geüpgraded worden naar de Enhanced Edition”, staat in de tweet.

Om toegang te krijgen tot de extra content moeten spelers Dying Light opstarten en in het hoofdmenu naar ‘DLC Packs’ navigeren, waar de content van de Enhanced Edition klaarstaat om gedownload te worden. Onderdeel van de Enhanced Edition is ook uitbreiding The Following, dat een nieuw gebied aan de map toevoegt, alsmede voertuigen en een nieuwe verhaallijn.

Verder zit bij de Enhanced Edition de The Bozak Horde-dlc, waarin spelers in een stadion wakker worden en allerlei opdrachten van de Bozak moeten voltooien om in leven te blijven. Spelers krijgen ook toegang tot de dlc-pakketten Crash Test Skin Pack, Ultimate Survivor Bundle en Cuisine & Cargo. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes hoor.

0
test

En hoe gaat dat met de Steam versie ?

0

Aanbevolen voor jou