Duurste versie Armored Core 6 is 450 euro

Duurste versie Armored Core 6 is 450 euro

Met een mech

De pre-orders voor de aankomende game Armored Core 6: Fires of Rubicon zijn online gegaan in de webstore van Bandai Namco. De duurste Collector's Edition kost maar liefst 450 euro.

De Japanse uitgever pakt flink uit voor de release van de nieuwe game van Elden Ring-makers From Software. Het zesde deel in de Armored Core-serie wordt gevierd met een Premium Collector's Edition van EUR 449,99.

Voor die prijs krijgen gamers het spel, de digitale soundtrack, een exclusieve steelbook, een hardcover artbook, pins, stickers, artkaarten en een poster, plus een figuurtje van een Armored Core van 32 centimeter. Dit figuurtje staat in een speciale 'garage', waar hij mooi in kan worden opgeborgen.

Er is ook een 'gewone' Collector's Edition met dezelfde inhoud, min deze speciale garage. Die versie kost EUR 249,99, 200 euro goedkoper dus.

Armored Core 6: Fires of Rubicon komt op 25 augustus uit. Onlangs werd er nog een nieuwe trailer onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Als liefhebber van het genre en zo'n beetje alle vorige delen wel in huis heb zou ik zo die 450e versie kopen, maar dat is toch echt te gek (zelfs de 250e versie is a no-go.. ). Beter is sites als budgetgaming in de gaten te houden als deze collectors editions massaal gedumpt gaan worden omdat niemand ze kocht voor dat geld!

0

Aanbevolen voor jou