Dutch Game Awards worden op 4 oktober uitgereikt

Dutch Game Awards worden op 4 oktober uitgereikt

Ontwikkelaars kunnen zich nu opgeven

De Dutch Game Awards, de awardshow voor Nederlandse game-ontwikkelaars, wordt dit jaar op 4 oktober gehouden in Beeld & Geluid in Hilversum.

De Dutch Game Awards worden elk jaar georganiseerd door de Dutch Games Association in samenwerking met de Dutch Media Week. Hierbij worden games van Nederlandse ontwikkelaars in het zonnetje gezet.

Vanaf vandaag kunnen ontwikkelaars hun games opgeven om mee te dingen naar de prijzen via de website van de Dutch Game Awards. Spellen moeten tussen 1 juli 2022 en 30 juni 2023 zijn uitgebracht om mee te kunnen doen. De inschrijfperiode eindigt op 1 juli 2023.

Naast het opgeven van games is het dit jaar ook mogelijk om bedrijven of personen te nomineren voor de special awards in de categorieën Best Studio, Awesome Achievement, Lifetime Achievement en de Inclusion Award.

Vorig jaar was Horizon Forbidden West de grote winnaar met maar liefst vier prijzen, voor Best Game, Best Audio, Best Technology en Best Art. Ook Stacklands, We Were Here Forever en Cat Cafe Manager vielen in de prijzen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou