Dragon Age: Dreadwolf komt niet voor april 2024 uit

Dragon Age: Dreadwolf komt niet voor april 2024 uit

EA heeft begin volgend jaar wel een onaangekondigde sportgame en racegame op de planning staan

Electronic Arts heeft bevestigd dat Dragon Age: Dreadwolf niet voor april 2024 verschijnt.

Het bedrijf deelde diens cijfers van het afgelopen boekjaar, waarbij ook werd gemeld welke games er gedurende dit fiscale jaar, dat eindigt op 31 maart 2024, verschijnen. Dreadwolf wordt daarbij niet gemeld. Aangezien het verboden is om aandeelhouders te misleiden, is het zeer onwaarschijnlijk dat de game nog voor die tijd uitkomt.

EA geeft gedurende het huidige kwartaal wel de spellen F1 23, The Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth en Super Mega Baseball 4 uit. In het volgende kwartaal volgen Immortals of Aveum, Madden 24 en EA Sports FC - oftewel Fifa met een nieuwe naam. In het laatste kwartaal van het jaar volgt NHL 24, en in het eerste kwartaal van volgend jaar een onaangekondigde sportgame en onaangekondigde racegame.

EA draaide een omzet van 1,95 miljard dollar in het kwartaal dat eindigde op 31 maart dit jaar, een stijging van elf procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat is volgens het bedrijf vooral te danken aan de aanhoudende stijging van live service-zaken. Fifa 23 wist daarnaast de totale verkoop van Fifa 22 in zes maanden te verslaan, waardoor het "de meest succesvolle release in de geschiedenis van de franchise" betreft.

Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age werkt, maar vorig jaar werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf heet. Solas, de Dread Wolf, heeft een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Eerder dit jaar lekten er vroege gameplaybeelden van het spel uit. Ook bleek dat Mark Darrah, een vooraanstaande voormalige Bioware-ontwikkelaar, meewerkt aan de ontwikkeling van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou