Update: preload van Starfield toch nog niet live

Update: preload van Starfield toch nog niet live

Game verschijnt op 6 september op Xbox Series en pc

De preload van Starfield is gisteren toch niet live gegaan.

Amazon meldde onlangs dat de preload van Starfield op 9 augustus live zou gaan op zowel pc als Xbox Series. Dit blijkt echter niet te kloppen, want op moment van schrijven is hij nog niet beschikbaar. Amazon heeft diens beschrijving inmiddels bijgewerkt, dus mogelijk ging het om een fout. Wanneer de preload dan wel live gaat, is niet bekend.

Oorspronkelijk bericht:
De downloadgrootte en preloaddatum van Starfield zijn onthuld. Amazon heeft deze informatie online onthuld, zo schrijft Insider Gaming. Starfield weegt 125 GB op zowel pc als Xbox Series, en kan gepreload worden vanaf 9 augustus - oftewel aanstaande woensdag.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Vorige week werd nog bevestigd dat Starfield een Play Anywhere-titel is. Dit betekent dat mensen de digitale versie van de game maar één keer hoeven te kopen om het op zowel Xbox Series-consoles als pc te spelen. Het betekent ook dat cross-saves aanwezig zijn. Geboekte progressie van de game op Xbox Series kan dus meegenomen worden naar de pc-versie, en visa versa. Play Anywhere geldt wel alleen voor digitale exemplaren van de game.

In dit artikel kan men alles wat tot nu toe bekend is over Starfield er op nalezen.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is de cross save ook nog van toepassing als je de game op Steam koopt en via gamepass op de xbox speelt?

[Reactie gewijzigd door Zarniwoop op 7 augustus 2023 - 09:10]

1
test

Cross save is er toch nooit tussen steam en xbox/Windows.

0
test

Als ik Baldurs Gate (en sommige andere games) op steam wil openen krijg ik eerst de launcher van de maker te zien en moet ik met mijn account bij hun ook nog inloggen. Ze houden dus bij wanneer ik speel enzo. Mocht ik, als ik SF in steam open, ook nog eens bij Bethesda of MSXbox moeten inloggen lijkt het mij een goeie vraag of crosssave dan ook gewoon werkt.

[Reactie gewijzigd door Zarniwoop op 7 augustus 2023 - 11:09]

1
test

@ZARNIWOOP ik heb daar echt geen weet van, maar ik dacht dat de steam games los stonden van de Microsoft store en xbox. Weet niet of je een game hebt op steam die nu op gamepass pc staat. Dan zou je het even kunnen testen. Maar het is een goeie vraag. Wel 1tje die natuurlijk van xbox/Microsoft is met cross save functie van xbox.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 7 augustus 2023 - 15:20]

0
test

Ik heb zin in Starfield maar ga toch wachten met kopen totdat er reviews zijn en ik klaar ben met Armored Core 6.

0
test

Ik ook, heb Hogwarts en Jedi Survivor nog niet uitgespeeld. Daarnaast ben ik bang voor het Peter Molyneux of John Romero syndroom… we zullen zien, hopes are high.

0

Aanbevolen voor jou