Doom-designer John Romero werkt aan nieuwe shooter

Doom-designer John Romero werkt aan nieuwe shooter

John Romero, de designer van de oorspronkelijke shooters Doom, Wolfenstein 3D en Quake, werkt met zijn team bij Romero Games aan een nieuwe first-person shooter.

Dat kondigde hij gisteren aan. "Het is een nieuw begin voor Romero Games. We werken met een grote uitgever aan John Romero's nieuwe shooter: een compleet nieuwe first-person shooter gebaseerd op een nieuwe IP."

Om welke uitgever het gaat is niet bekend. Wel zoekt het team naar nieuwe werknemers, specifiek mensen die ervaring hebben met Unreal Engine 5. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de game op die engine draait.

Romero en zijn vrouw Brenda richtten Romero Games in 2015 op in Ierland. Mensen die zich willen aansluiten bij het team mogen echter vanuit huis werken. Verdere details over de nieuwe game zijn er nog niet.

In 2020 leverde Romero Games het spel Empire of Sin. Deze strategiegame speelt zich af in de jaren 20 van de vorige eeuw tijdens de drooglegging in Chicago. Het spel werd wisselvallig ontvangen door critici.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me af over welke game het zal gaan...

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Mood, met "herkenbare" gameplay van Doom

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Als ik het goed heb begrepen was die reclame een idee van de marketing. Of John hier wel vanaf wist is maar de vraag. Sowieso een blunder van formaat.

0

Aanbevolen voor jou