Donderdag wordt er een livestream rondom Dead Space uitgezonden

Donderdag wordt er een livestream rondom Dead Space uitgezonden

Aanstaande donderdag zenden Electronic Arts en Motive Studio een nieuwe livestream uit rondom het aankomende Dead Space.

De livestream is donderdag om 19:00 uur Nederlandse tijd te zien op

Watch on YouTube

en Twitch. De focus van de stream, genaamd Crafting the Tension, is de grafische stijl van de game, en onderwerpen zoals de belichting, de omgeving en personages komen aan bod.

Deze remake van Dead Space moet nog altijd hetzelfde verhaal vertellen over Isaac Clarke die op een mijnschip genaamd de USG Ishimura zit en daar tegen bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel.

Gunner Wright, de acteur die Isaac speelde in de eerdere Dead Space-games, kruipt wederom in de huid van het personage. In het origineel was Isaac nagenoeg stil, maar dat is in deze nieuwe versie van de game niet het geval - al zal hij niet constant in zijn eentje tegen zichzelf praten.

Eerder gaf EA Motive al aan dat de gehele game naadloos aan moet voelen, zonder wisseling van camerastandpunt of laadschermen tijdens het gamen zelf. Ook moet Necromorphs ontdoen van hun ledematen weer een belangrijk onderdeel van de aanvalstactiek worden, al is daar nu de mogelijkheid bijgekomen om de huid van deze wezens "af te pellen".

Dead Space moet begin 2023 uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou