Dice is medeontwikkelaar van nieuwe Battlefield-singleplayergame

Dice is medeontwikkelaar van nieuwe Battlefield-singleplayergame

Dice helpt mee met de ontwikkeling van de eerstvolgende singleplayergame in de Battlefield-franchise.

Dat heeft Electronic Arts laten weten aan Games Industry. Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat EA een nieuwe studio had opgericht genaamd Ridgeline Games, dat "een verhaalgedreven campagne binnen het Battlefield-universum" ontwikkelt. 

Nu is dus duidelijk dat Dice - de vaste ontwikkelaar van de franchise - meehelpt met dat project. Dice werkt ondertussen ook aan een nieuwe multiplayerervaring binnen de Battlefield-franchise.

Details over zowel de singleplayer- als de multiplayergame zijn er nog niet. Ridgeline Games wordt geleid door Marcus Lehto, een van de bedenkers van Halo en hoofdpersonage Master Chief.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit geeft me een licht vermoeden dat het 2 apparte games gaan worden? Als dit het geval is kan de campaign van de singleplayergame maar best een lengte hebben zoals bijvoorbeeld Fallen Order en van dezelfde kwaliteit. Dan mag de multiplayer game op zich een shitload van maps hebben als deze een apparte full price zou krijgen. Gewoon even mijn mening. Ik hoop nog steeds dat het toch samen 1 goede game word net zoals vroeger. Hoop met een korrel zout alsnog. Wishful thinking, breng season pass terug in de vorm van 4 a 5 map packs. In the end, alles behalve de lelijke trash die 2042 is.

0
test

Zou tijd worden dat ze weer eens met een SP komen van Battlefield.

0

Aanbevolen voor jou