Deze nieuwe games komen in april nog naar Game Pass

Deze nieuwe games komen in april nog naar Game Pass

Krabben en heilbot

Microsoft heeft onthuld welke games er deze maand nog naar abonnementsdienst Game Pass komen.

Bij de nieuwe selectie zitten een aantal nieuwe games, die gelijk bij de release op de abonnementsdienst verschijnen. De eerste is Harold Halibut, de bijzondere verhalende game die vandaag is uitgekomen. Daarvan was al bekend dat die op Game Pass zou verschijnen.

Op 17 april Orcs Must Die! 3 aan het aanbod toegevoegd, een action/tower defense-game uit 2020. Vanaf 18 april kan er geijshockeyd worden met EA Sports NHL 24.

Dan volgen een aantal games die gelijk op release beschikbaar komen. Op 19 april wordt de langverwachte jrpg Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes aan de catalogus toegevoegd, een spirituele opvolger van Suikoden 2. Op 25 april is het de beurt aan de nieuwe soulslike Another Crab’s Treasure, die zich op de bodem van de zee afspeelt. Vanaf 26 april is de middeleeuwse stadbouwer Manor Lords op pc beschikbaar als Game Preview.

Tot slot wordt Have A Nice Death op 30 april aan de dienst toegevoegd, een actie-roguelike die vorig jaar verscheen.

Natuurlijk verdwijnen er ook weer games van de dienst. Op 30 april moeten leden afscheid nemen van 7 Days to Die, Besiege, EA Sports NHL 22, Loot River, Pikuniku en Ravenlok.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom is Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes specifiek een spirituele opvolger van suikoden 2? Waarom niet van deel 1, 3, 4, of 5? of gewoon de hele serie?

0
test

Ja goede vraag eigenlijk, haha. Waarok schreef ik dat op? Omdat het de beste is! En omdat deze studio is gevormd door de persoon die Suikoden 1 en 2 maakte. Maar verder is het inderdaad gewoon een suikoden-achtige game

0

Zeker met je eens dat deel 2 de beste was, Al zijn ze allemaal erg goed, (deel 4 iets minder) Suikoden was in de ps1 en ps2 tijd de serie die op vrijwel gelijke hoogte stond met Final Fantasy

0

Heb de afgelopen 2 maanden niks gespeeld op game pass, maar Crab's Treasure, Harold Halibut en Have a Nice Death ga ik alle drie zeker aan slingeren!

[Reactie gewijzigd door Krulletje op 17 april 2024 - 07:17]

0

Aanbevolen voor jou