Dertien nieuwe landen toegevoegd aan Microsoft Flight Simulator

Dertien nieuwe landen toegevoegd aan Microsoft Flight Simulator

Wij wensen u een fijne vlucht!

Een nieuwe gratis update, genaamd World Update 13, voegt dertien nieuwe landen toe aan Microsoft Flight Simulator.

De update die sinds 25 april te downloaden is, focust zich vooral op Oceanië en Antarctica en voegt onder andere Polynesië (Hawaii en andere eilanden), Fiji, Nieuw-Caledonië, West-Papua, de Solomoneilanden en verschillende regio's van Antarctica toe aan de vliegtuigsimulator.

In totaal zijn er 150 nieuwe locaties te ontdekken en worden er tien nieuwe vliegvelden toegevoegd. Daarnaast kunnen spelers zich aan drie nieuwe landingsuitdagingen wagen. Tot slot brengt de update ook enkele bug fixes met zich mee.

Microsoft Flight Simulator is te spelen op Xbox Series X en S en pc. Harry Hol gaf de game een 9,5 op Gamer.nl. "Met een letterlijk volledige simulatie van de aarde is het onmogelijk om alles te zien wat dit ‘spel’ te bieden heeft. Flight Simulator 2020 is, net als eerdere edities, een hobby op zich. Maar ook beginners en zondagspiloten kunnen er enorm veel voldoening uithalen. Je leert echte vaardigheden die een-op-een kloppen met de werkelijkheid en de uitdaging is zo groot als je zelf wil. Lange laadtijden en een wat vreemd onderscheid tussen de standaard-, premium- en deluxe-edities zijn eigenlijk de enige echte grote minpunten in een verder sublieme simulatie", concludeert hij in zijn recensie. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou