Dead Space-remake bevat New Game Plus en geheim einde

Dead Space-remake bevat New Game Plus en geheim einde

De aanstaande remake van Dead Space heeft een New Game Plus-optie en een geheim einde.

Dat is via het officiële Twitter-account van de game bevestigd. De New Game Plus-optie die spelers na het uitspelen van de game door laat spelen met opgedane ervaring is vanaf release beschikbaar. In New Game Plus kunnen spelers een Advanced Suit van niveau 6 vrijspelen, nieuwe versies van de Necromorphs tegenkomen en zelfs een geheim einde voorgeschoteld krijgen.

De remake van Dead Space vertelt hetzelfde verhaal over Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

Dead Space verschijnt morgen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game is ontwikkeld door EA Motive Studio. Sommige retailers hebben de game al voor releasedatum verkocht, dus voorzichtigheid op internet is gewenst voor mensen die geen spoilers willen tegenkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik weet niet of je iets nog geheim kunt noemen als je weet dat het bestaat. Dan degradeert het naar onbekend, denk ik eerder. Vooral in deze tijden waar 4 uur na release ik al youtube videos actief moet gaan blokkeren die me heel graag alles willen spoilen.

0

@gimbal2 Geheim of onbekend, voor beide woorden geldt dat je het op dit moment niet weet.

0

@fonsrutte Exact, maar ik weet het wel want het is bij deze verklapt. "Extra einde" dan.

0

Aanbevolen voor jou