Dead Island 2 nu speelbaar via Xbox Game Pass Ultimate voor consoles

Dead Island 2 nu speelbaar via Xbox Game Pass Ultimate voor consoles

Zombiegame verscheen vorig jaar op consoles en pc

Dead Island 2 is vandaag plotseling aan Xbox Game Pass Ultimate voor Xbox-consoles toegevoegd.

Dat betekent dat Game Pass Ultimate-leden nu zonder verdere kosten te maken aan de slags kunnen met de in 2023 verschenen game. Voor de duidelijkheid: de game staat niet op Game Pass voor pc, en ook niet op de reguliere Game Pass-service.

Dead Island 2 werd in 2014 al aangekondigd, maar het had behoorlijk wat voeten in de aarde voordat de game vorig jaar uitkwam. In Dead Island 2 verkennen spelers Los Angeles, waar overal zombies te vinden zijn om met wapens in mootjes te hakken. Men kan in het vervolg uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Erik Nusselder gaf een 6 aan het spel: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is." Onlangs werd aangekondigd dat Dead Island 2 op 22 april op Steam verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuke toevoeging! Lijkt me tof om samen met een vriend in coop te spelen.

1
test

Vreemd dat de game niet op de normale Game Pass staat? Dat hij niet in Core zit begrijp ik, maar de normale Game Pass overslaan is wel vreemd toch? Dacht dat dat alleen maar met EA play titels het geval was.

-1

Aanbevolen voor jou