De muziek en audio van Starfield

De muziek en audio van Starfield

Bethesda heeft een nieuwe developer diary uitgegeven van Starfield, die draait om de muziek en audio in de game.

In de video komen audioregisseur Mark Lampert en componist Inon Zur aan het woord. Zij praten over wat spelers kunnen verwachten van de muziek en de audio van de game, het artistieke proces van het maken van de muziek en de manier waarop de soundtrack en het geluid in de game de ervaring van spelers vormt.

Starfield is al geruime tijd officieel onthuld door Bethesda, al is er nog geen uitgebreide gameplay getoond. Dit gaat waarschijnlijk ergens deze zomer gebeuren.

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt op 11 november voor Xbox Series X en S en pc. Ook komt de game dan op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze blijven maar teasen waardoor hype groot word, maar hoop eigenlijk dat ze binnen kort gewoon met een show wat alleen starfield is en dan rond e3 de rest van de games.

0
test

@hulstpower teveel hype schept te hoge verwachtingen. Hopelijk hebben ze gekeken naar Cyberpunk en zorgen ze bij Bethesda voor een vlekkeloze launch.

0
test

@Aerofox81 klopt maar er zijn ook games waar de hype nog veel groter was dan bij cyberpunk zoals zowat elke gta game, en met die games kwam het altijd goed en halo 3 had een hele grote hype en the last of us 2.

0

Aanbevolen voor jou