De carrièremodus van Forza Motorsport uitgelicht

De carrièremodus van Forza Motorsport uitgelicht

Game verschijnt op 10 oktober op Xbox Series X en S en pc

Een nieuwe video van Forza Motorsport richt zich onder andere op de carrièremodus van de game.

De video werd uitgezonden tijdens de Xbox Games Showcase Extended gisterenavond en toont onder andere de Builders Cup, waar men bijvoorbeeld nieuwe auto's selecteert en 'raceseries' kiest. Elk evenement heeft daarnaast 'open practice', om te oefenen met de wagen die is gekozen. De video kan hieronder bekeken worden.

Forza Motorsport moet volgens de ontwikkelaar de "meest technisch geavanceerde racegame ooit" worden. Het spel bevat meer dan vijfhonderd echt bestaande auto's, meer dan achthonderd unieke upgrades en modificaties, twintig omgevingen waarop meerdere parkoersen te vinden zijn (waaronder vijf nieuwe locaties, zoals het Kyalami Grand Prix Circuit uit Zuid-Afrika), gevarieerde weersomstandigheden en een dag- en nachtcyclus. 

Afgelopen weekend toonde Microsoft al een nieuwe trailer van de game tijdens de Xbox Games Showcase. Forza Motorsport komt op 10 oktober uit op Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ligt het aan mij of zijn 20 omgevingen niet heel erg veel? Ik weet dat je ze andersom ook kan racen en zullen er meerdere varianten van een omgeving te racen zijn. Maar GT7 had er wel een stukje meer. Aantal auto's is meer dan zat in ieder geval.

0

Het zijn omgevingen, waarin meestal meerdere banen zijn. Dus het is niet alsof er 20 tracks zijn.

0
test

Nee dat klopt dat zeg ik ook in mijn reactie. Maar ze zeggen ook niet hoeveel banen er uiteindelijk inzitten. GT7 heeft 34 omgevingen waarvan 97 circuits. Dus ik ben benieuwd hoeveel circuits ze uit die 20 omgevingen halen. Als je het vergelijkt vind ik 20 wel wat aan de lage kant. Dat zou betekenen als je dezelfde berekening aanhoudt je rond de 60 circuits hebt waarvan dus veel op elkaar lijken omdat ze in dezelfde omgeving plaatsvinden.

0
test

Dat de game nu Online-only is en je carriere en progressie online worden opgeslagen worden en geen offline modus bevat is echt een deal breaker.

0

Deze website is ook online en je reactie worden ook online opgeslagen, er is ook geen offline modus voor deze website. :o

0
test

Haha smooth

0

Deze meneer klaagt het liefst zo veel mogelijk over alles Xbox gerelateerd. Heel vermoeiend.

0
test

Beste grap van de dag! echt goed doordacht!!! website! game! ik snap dat trollen makkelijker is als een online-only argument verdedigen voor een race game. GT7 werd er met de grond gelijkt voor gemaakt, maar bij forza is het overduidelijk geen probleem!

-1
test

@ALI3N8TOR Ik denk dat je je er beter maar bij neer kan leggen. Want bij GT7 was het nieuw dat het gebeurde maar nu niet meer dus wordt het al makkelijker geaccepteerd. Bij GT7 was het ook echt een ding omdat de server opgeven moment down was en toen was het spel gewoon onspeelbaar voor een paar dagen na de launch. Als FM dit ook gaat krijgen dan weet ik wel zeker dat er gezeik komt haha.

0

Nou nou Alienatort, niet zo kleinzerig. Kun je uberhaupt niet tegen grapjes of alleen niet als ze ten koste gaan van jou? En een grapje is niet meteen hetzelfde als trollen meneer Alienatort, misschien moet je even opzoeken wat dat precies betekent, dat voorkomt verwarring de volgende keer. Oh wacht, maar nu snap ik het. Je plaatst deze reactie alleen maar om je gram te halen omdat er kritiek was op GT7? Nou ik hoop dat je het een beetje van je af geschreven hebt en dat die kritiek van dik een jaar terug (!) nu ietsje minder pijn doet. Trouwens in het grapje is wel degelijk een argument te vinden. Alles is tegenwoordig online. Dat heeft voordelen, maar blijkbaar ook nadelen. Ik zie er persoonlijk ook geen nadeel in en heb dat ook niet echt gelezen als onderdeel van de kritiek op GT7, maar dat komt omdat ik die discussie niet heel goed gevolgd heb. Volgens mij ging de grootste kritiek op GT7 eerder over het feit dat ze microtransacties hadden toegevoegd na de release en reviews. Het voordeel van een carrieremodus online opslaan is vooral dat je op een ander platform meteen door kunt gaan. En aangezien deze game ook op de PC te spelen is, is dat wel zo handig en vrij logisch ook.

2

Deze gebruiker is verwijderd

-4
test

Ach, PS fanboys vertonen hetzelfde trollen gedrag als Xbox fanboys. Al zolang als Xbox bestaat. Is gewoon kinderachtig. Van beide kanten. "Xbox fanbase is nogal doorzichtig" is nogal hypocriet bij de rest van je reactie en zegt meer over jou.

1

Holy Mozes, hoe kinderachtig ben jij zeg, niet normaal. Ten eerste zou je eens even een zoekopdracht moeten wagen over de kritiek op deze online only modus, want die is er wel degelijk van de fans. Niet iedereen is kritiekloos, dat is echt geen unieke eigenschap van PS fans. Ten tweede zie ik hier niemand iets goedpraten, het enige wat ik zeg is dat ik een online only modus niet zo erg vind. Ik speel Diablo 4 met alle plezier en die is ook online only, hierdoor kan ik naadloos verder op de PC en de PS verder gamen. Dat is helemaal prima voor Forza en ook voor GT7. Dat ik er geen probleem mee heb zegt toch helemaal niets over de mening van anderen? Ik was namelijk helemaal niet op de hoogte van het feit dat ik spokesperson was van alle XBox bezitters. Het feit dat je de mening van een persoon plakt op een hele groep mensen zegt heel veel meer over jou dan over de mensen met die mening. Ten derde vraag ik me af hoe je weet dat de kritiek op de online only modus van GT7 alleen uit de hoek van xbox fans kwam? Hadden alle PS fans vrede met deze modus? Daarbij zijn er ook talloze mensen die beide consoles hebben, hoe zie je dat dan? Het feit dat je als volwassen persoon zo in kampen blijft denken zegt echt heel veel over jou als persoon. "Maar een jaar geleden zeiden een paar XBox fans (denk je) dit dus nu moet ik wat terugzeggen". Wow man, wow. Iemand heeft een jaar geleden iets gepost en dat heeft je blijkbaar zoveel gedaan dat je het een jaar later nog even moet benoemen. Als ik jou was zou ik mezelf even afvragen hoe het kan dat ziets kleins zoveel effect op jou gedrag heeft. Grow the fuck up gast.

3

Aanbevolen voor jou