De carrièremodus van EA Sports PGA Tour uitgelicht

De carrièremodus van EA Sports PGA Tour uitgelicht

In een nieuwe trailer van EA Sports PGA Tour ligt de nadruk op de carrièremodus van de golfgame.

Zo is te zien dat spelers beginnen met het aanpassen van het uiterlijk van hun golfer. Er kan onder andere uit kleding, verschillende uitrusting en slagstijlen gekozen worden. Daarbij kan men verschillende slaganimaties en -tempo's kiezen.

Spelers kunnen ook bepalen waar men diens carrière begint - als amateur of bijvoorbeeld meteen in de PGA Tour. De carrièremodus heeft een progressiesysteem die wat wegheeft van een rpg, waarbij men al spelend de skills van de golfer verbetert. Er kunnen XP en skill-punten worden verdiend in categorieën als 'power', 'driving', 'approach', 'short game' en 'putting'.

EA publiceerde tussen de jaren 90 en 2015 de PGA Tour-games, waarna het de licentie verloor. 2K Sports gaf in 2020 PGA Tour 2K21 uit. Inmiddels is de licentie weer in handen van EA. 2K heeft nu een samenwerking met Tiger Woods.

De nieuwe game in de reeks zet zoals gebruikelijk in op realisme. Zo is er het nieuwe 'Pure Strike Shot'-systeem en gebruikt EA echte data uit de sport om zo realistisch mogelijke gameplay te bieden. Verder bevat de game ook de Ladies Professional Golf Association. De game verschijnt op 7 april voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou