Current gen-update The Witcher 3 verschijnt in vierde kwartaal van dit jaar

Current gen-update The Witcher 3 verschijnt in vierde kwartaal van dit jaar

De current gen-update voor The Witcher 3: Wild Hunt komt in de vierde kwartaal van dit jaar uit.

Dat heeft CD Projekt Red aangekondigd. De update moet dus ergens tussen oktober en december dit jaar verschijnen. Het gaat daarbij om de Complete Edition van de game.

De nieuwe versie van The Witcher 3 ontvangt "diverse visuele en technische verbeteringen" voor de PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Mensen die het spel al hebben kunnen de update gratis binnenhalen.

In maart dit jaar liet CD Projekt Red weten aan een nieuwe The Witcher-game te werken. Het spel wordt niet ontwikkeld op de eigen engine van de Poolse ontwikkelaar, maar op Unreal Engine 5. Meer details zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaan we hem dan weer eens oppakken.

0
test

Ben nooit helemaal gestopt met Witcher 3. De spelwereld is zo ontzettend goed gemaakt dat ik ernaar blijf terugkeren. Heel benieuwd naar de current-gen, maar ik kijk met nog veel meer spanning uit naar de nieuwe Witcher. Al zullen ze daar na het debacle van Cyberpunk wel uitgebreid de tijd voor nemen..

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ah ja, goed punt. De diepgang van de Witcher lore gecombineerd met de graphics van de nieuwe Unreal Engine, moet haast wel fantastisch worden.

0

Aanbevolen voor jou