Crusader Kings 3 komt op 29 maart uit op consoles

Crusader Kings 3 komt op 29 maart uit op consoles

Vanaf 29 maart is Crusader Kings 3 beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S, alsmede Xbox Game Pass.

De consoleversie van de pc-game werd vorig jaar al door Paradox Interactive aangekondigd, maar nu is ook de releasedatum bekend. Op PS5 bevat de game ondersteuning voor de adaptieve triggers op de DualSense en op Xbox Series X en S is er Quick Resume beschikbaar. Daarbij is de interface van de game aangepast om het beter te laten werken op consoles.

Crusader Kings 3 verscheen in 2020 voor pc en is verkrijgbaar via Steam, Paradox, Microsoft Store en Game Pass voor pc. In de zitten spelers op de troon van een Middeleeuwse wereld en moeten er allianties gesmeed worden of oorlogen worden gevoerd. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te zien.

Gamer.nl beloonde de pc-versie van Crusader Kings 3 met een 9: "De diepgang van Crusader Kings 3 is duizelingwekkend, maar de beloning voor het leren kennen van de vele spelsystemen maakt dat meer dan goed. Dit is eindelijk een rollenspel waarin het spelen van een rol ook daadwerkelijk beloond wordt en waarbij het ontstane verhaal toch helemaal van jou is. Het is wel jammer dat de tutorial niet beter is en je nog steeds te veel zelf moet uitzoeken. De ingebouwde encyclopedie helpt daarbij gelukkig erg goed."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geweldige game, vraag me wel af hoe dit werkt op een console

0
test

Hoop vooral op keyboard en muis support Anders sla ik m over

0

Aanbevolen voor jou