Concept art van ruimtehorrorgame The Callisto Protocol getoond

Concept art van ruimtehorrorgame The Callisto Protocol getoond

Er is nieuwe concept art van de aankomende ruimtehorrorgame The Callisto Protocol getoond.

De artwork werd op social media gedeeld door Gen Schofield, studiohoofd van ontwikkelaar Striking Distance. De artwork toont een vreemd soort, mensachtig wezen in een afbrokkelende omgeving. 

Daarbij meldt Schofield dat het "bijna tijd is om het spel te tonen". Het is dan ook waarschijnlijk dat het spel later dit voorjaar of deze zomer volledig uit de doeken wordt gedaan. Eerder deze maand meldde Schofield al dat een onthulling aanstaande is.

The Callisto Protocol werd tijdens The Game Awards in december 2020 aangekondigd en is sindsdien niet getoond. Hoewel er nog weinig details zijn, is wel bekend dat het spel zich in de toekomst afspeelt in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Schofield heeft voorheen aan de Dead Space-reeks en Call of Duty gewerkt.

Striking Distance is overigens onderdeel van PUBG Corporation. The Callisto Protocol moet zich dan ook in hetzelfde universum afspelen al PUBG: Battlegrounds. De game moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou