Hoogtepunten: Commander Shepard zit mogelijk in nieuwe Mass Effect

Hoogtepunten: Commander Shepard zit mogelijk in nieuwe Mass Effect

Het hoofdpersonage uit de eerste drie Mass Effect-games, Commander Shepard, zit mogelijk in de nieuwe Mass Effect.

YouTuber MrHulthen claimt dat een beschrijving van een lithograph gebaseerd op artwork van de aankomende game een onthullende beschrijving had: "Terwijl Shepard en de overlevenden proberen zaken weer op orde te krijgen, vragen fans zich af wat er gaat volgen."

Inmiddels is de beschrijving veranderd naar: "De dreiging van de Reapers is misschien dan wel voorbij, maar dat heeft de Aarde veel gekost. Terwijl de overlevenden proberen zaken weer op orde te krijgen, vragen fans zich af wat er gaat volgen." 

Mogelijk ging de oorspronkelijke omschrijving om een fout, maar het zou ook kunnen dat per ongeluk werd onthuld dat Commander Shepard terugkeert. Shepard maakte geen onderdeel uit van het meest recente deel in de franchise, Mass Effect Andromeda.

Eerder gaven EA en Bioware al aan dat de ontwikkeling van de nieuwe Mass Effect zich in een vroeg stadium bevindt. Meer details over de game zijn er tot dusver nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En zo hoort het shepard is mass effect, heb andromada ook gespeeld en mee vermaakt maar zou niet weten hoe je daar heet meer.

0
test

@hulstpower Ryder

0
test

@Mr.Happy ah die van Pawpatrol

0
test

@Mr.Happy en nog steeds het zegt me niks zo slecht was die enige fat ik weet dat je of een broer had of een zus keuze aan wat je gender keuze was.

0
test

Kom maar op met female Shep.

0

Aanbevolen voor jou