Check alles van Gamescom live met Gamer.nl en Power Unlimited!

Check alles van Gamescom live met Gamer.nl en Power Unlimited!

Weet je nog toen we 148 uur lang live waren tijdens E3? Dat gaan we nu nog eens doen! Alleen dan met pauzes, en in totaal maar 10 uur. Oh, en slapen doen we gewoon thuis. Dus..

Dinsdag 24 en woensdag 25 augustus verslaan wij alles van Gamescom live vanaf de Gamescom-compound (onze redactie)! Beide dagen zijn we vijf uur lang live en maken we er het grootste Gamescom-feest van Nederland van. We gaan braadworsten bakken, bier drinken, spelletjes spelen, kletsen, vechten en alles wat men normaal gesproken in Keulen doet.

Cody en Lucas zullen de presentatie van de show op hen nemen, maar natuurlijk komen er nog veel meer bekende gezichten langs. Wat dacht je bijvoorbeeld van Dennis Müns de Wünderspüns en The 69 and only Florian Houtkamp? Verder is Tjaard Lindebuum as we speak onderweg naar Keulen. Want net als bij E3 is hij de enige redacteur van de Benelux die wèl is uitgenodigd op locatie. 

Tijdens deze Gamescom-stream kijken we gezamenlijk naar de Xbox-presentie, Destiny showcase en de Gamescom Opening Night Live met gekke Geoff. Maak je lichaam dus alvast klaar voor een hoop scherpe analyses van Tjaard, slechte woordgrappen van Cody, gemopper van Mons, meesterlijke edit tricks van Enno en sexy danspasjes van Lucas. 

24 en 25 augustus vanaf 17:00 uur in op twitch.tv/powerunlimited

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou