Certain Affinity werkt aan shooter genaamd Loro

Certain Affinity werkt aan shooter genaamd Loro

Op Gamescom wordt het spel achter gesloten deuren getoond

De uit Austin afkomstige ontwikkelaar Certain Affinity heeft onthuld aan een nieuwe first-person shooter te werken, genaamd Loro.

Er is nog nagenoeg niets bekend over de game, maar CEO Max Hoberman heeft onthuld dat de game deze week achter gesloten deuren wordt gepitcht op Gamescom. Daarnaast plaatste hij een foto van promotionele banners van de game, die hieronder bekeken kunnen worden.

"Onze speelbare demo tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen", zo meldt Hoberman. "We vertellen aan iedereen de projectnaam, en het lekt toch wel uit, dus laat mij de eerste zijn. Zeg hallo tegen Loro, de projectnaam van onze originele first-person shooter."

Certain Affinity werd in 2006 opgericht door Hoberman, die voorheen bij Bungie werkte. Sindsdien heeft de studio meegeholpen aan de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan games, waaronder spellen uit de Halo- en Call of Duty-franchises.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Certain Affinity aan een exclusieve Xbox-game werkt die veel wegheeft van Monster Hunter. Of het om dezelfde game gaat, is niet duidelijk. Dat lijkt echter onwaarschijnlijk, want dan zou de ontwikkelaar de game niet hoeven te pitchen aan uitgevers.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou