Call of Duty verbetert detectie van valsspelers

Call of Duty verbetert detectie van valsspelers

Speciale hardware wordt nu verbannen

Ricochet, het systeem dat Call of Duty gebruikt tegen valsspelers, heeft een update gehad waardoor het nog beter werkt. Het gebruik van speciale apparaten zou nu gedetecteerd moeten worden.

Het team dat de software maakt, doet uitgebreid verslag van de nieuwe update in een blogpost. Spelers die in Modern Warfare 2 of Warzone 2.0 gebruik maken van speciale hardware van derde partijen, waarmee een oneerlijk voordeel behaald kan worden, zouden moeten worden opgemerkt door het systeem.

Het gaat om hardware, zoals bepaalde adapters, die spelers aan hun controller koppelen. Met een zogenoemd Cronus-apparaat kan bijvoorbeeld het effect van wapenterugslag vrijwel geheel worden verwijderd. Het team achter Ricochet zegt dat deze valsspelers nu kunnen worden gedetecteerd.

Spelers krijgen eerst een waarschuwing dat ze met een niet-ondersteund apparaat spelen. Gaan ze daarna toch door, dan kunnen ze worden geschorst of verbannen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja ik snap het wel, maar hoe ver mag je gaan om de hardware enzo te scannen van spelers.

0
test

@-JK- Van mij zo ver mogelijk, als het goed is hang je geen spannende hardware aan je PS5 dus waarom zouden ze dat niet mogen weten?

0

Aanbevolen voor jou