Brand uitgebroken op kantoor van Stalker 2-ontwikkelaar

Brand uitgebroken op kantoor van Stalker 2-ontwikkelaar

Er is niemand gewond geraakt

Er is een brand uitgebroken op het kantoor van GSC Game World, de ontwikkelaar van Stalker 2: Heart of Chornobyl.

Dat heeft een werknemer op Discord gemeld (via PC Gamer). Er is niemand gewond geraakt en het bedrijf laat weten dat het "al ergere dingen heeft meegemaakt". Wel zou er voor zo'n 70.000 dollar aan schade zijn en is één van de drie verdiepingen waar de ontwikkelaar werkzaam is uitgebrand. Het is niet bekend of de brand invloed heeft op de release van Stalker 2.

De ontwikkeling van de game heeft sowieso behoorlijk wat voeten in de aarde, want GSC Game World was in Oekraïne gesitueerd toen de invasie van Rusland begon. Inmiddels werkt de studio vanuit de Tsjechische Republiek.

Tijdens Gamescom dit jaar werd aangekondigd dat de release van Stalker 2: Heart of Chornobyl in het eerste kwartaal van 2024 staat gepland. De game komt naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel meteen op release op Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dat word dus kwartaal 2 2024 😂

-6

Echt grappig man. Deze mensen hebben de invasie van Rusland meegemaakt en nu nog meer tegenslag privé. Maar hey, het is weer een game minder voor de Xbox dus je zal wel in je nopjes zijn aangezien je hatelijke commentaar onder ieder Xbox bericht op deze website.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 11 september 2023 - 08:21]

0
test

Daar hebben we weer zo'n toetsenbord-held hoor

-2
test

@Archangel1110 Lees anders is even de reactie op je bericht op het artikel "Japanse YouTuber krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf". Vond jou daar anders ook niet echt het voorbeeld van schoonheid ;-)

2

Aanbevolen voor jou