Box-art van EA Sports FC24 onthuld

Box-art van EA Sports FC24 onthuld

Sterren tellen

EA heeft op Twitter de cover art van hun nieuwe voetbalgame, EA Sports FC24, onthuld. Deze game wordt het vervolg op EA's Fifa, dat vorig jaar zijn laatste editie had.

Het betreft de cover van de Ultimate Edition van EA Sports FC24. Terwijl EA normaal gesproken één coverster kiest voor hun voetbalgames, staan op deze hoes tientallen voetballers centraal. Onder de groep spelers zijn ook twee Nederlanders te zien: de huidige Oranje-international Virgil van Dijk en de legendarische Johan Cruijff.

View post on X

Electronic Arts en de voetbalorganisatie Fifa kondigden vorig jaar aan dat ze hun samenwerking beëindigden. Zowel EA als Fifa zullen voortaan hun eigen voetbalgames maken. Naar verwachting zullen de games van Fifa gewoon onder de naam Fifa blijven verschijnen. Met EA Sports FC wil EA in ieder geval een alternatief bieden.

Volgens de bekende leaker billbil-kun zal EA Sports FC24 op 29 september in twee versies uitkomen: een Standard Edition en de Ultimate Edition. Het is mogelijk dat de Standard Edition wel één coverster krijgt.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok opzich niet eens zo verkeerd.

0
test

ik ben al lang geen FIFA speler meer, maar deze heeft wel mijn interesse omdat EA nu niet gebonden zit aan een naam en hopeijk ook kan vernieuwen. Want ik zeg niet dat EA heilig is en dat die zo graag vernieuwen. Maar ik durf ook bijna te wedden dat FIFA ook bepaalde eisen heeft en mogelijk een creative strop oplegt. Dus ik ben nu wel benieuwd wat deze game gaat doen. de cover vind ik er al wel goed uitzien. Niet zo enorm gericht op 1 speler maar gewoon het gevoel van tram play. Dus wie weet mijn eerste EA sports voetbal game sinds veel jaren. hangt wel af van de reviews.

0

Daar ben ik dus ook benieuwd naar. Ik ga het op zeker niet spelen, want ik heb niets met sportspellen, maar het wordt wel interessant om te zien wat EA gaat doen met die 'vrijheid'.

0

Aanbevolen voor jou