Blizzard waarschuwt voor 'ongehoorde' wachttijden Diablo 4-bèta

Blizzard waarschuwt voor 'ongehoorde' wachttijden Diablo 4-bèta

De bèta is vanaf 17:00 uur voor iedereen beschikbaar

De bèta van Diablo 4 die later vandaag voor iedereen beschikbaar komt zou volgens Blizzard wel eens "ongehoorde wachttijden" vanwege de grote hoeveelheid spelers kunnen opleveren.

Dat heeft het bedrijf via Twitter laten weten. "Terwijl we ons voorbereiden op het openen van de poort naar Sanctuary, willen we onze spelers er aan herinneren dat de Diablo 4-bèta een test is om een vlekkeloze release te garanderen. We verwachten ongehoorde wachttijden en veel traffic. We zijn dankbaar voor jullie geduld en begrip." In een artikel wijdt het bedrijf verder uit over de verwachtingen.

Afgelopen weekend was de bèta van Diablo 4 al beschikbaar voor mensen die de game hebben gereserveerd, maar vanaf vandaag 17:00 uur mag iedereen dit gehele weekend met het spel aan de slag. 

De bèta afgelopen weekend leverde - zeker op vrijdag - ook lange wachttijden op. Blizzard verdedigde de situatie eerder deze week door te benadrukken dat het om een bèta gaat, en dat bèta's hier juist voor zijn bedoeld. Daarbij zou het uiteindelijk een beter eindproduct opleveren.

De bèta bevat de regio Fractured Peaks, een van de vijf regionen uit de game. Het is een besneeuwd, bergachtig gebied waar het begin van de game zich afspeelt. Men kan maximaal level 25 behalen. Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou