Blizzard maakt fans lekker voor derde bètaweekend van Diablo 4

Blizzard maakt fans lekker voor derde bètaweekend van Diablo 4

De Server Slam wordt van 12 tot en met 14 mei gehouden

Blizzard heeft een trailer uitgebracht voor de Server Slam, het aankomende derde bètaweekend van Diablo 4.

Eerder werden er al twee bètaweekenden gehouden. Blizzard kondigde onlangs echter aan dat er van 12 tot en met 14 mei nog een bètaweekend wordt gehouden. Tijdens de zogeheten Server Slam kan iedereen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One de game uitproberen. Blizzard ziet het liefst zoveel mogelijk spelers verschijnen om uit te testen of de servers het aankunnen.

De bèta omvat dezelfde content als de vorige bèta's - spelers kunnen dus tot level 20 upgraden en het eerste gebied verkennen. Wel is Blizzard van plan om live aanpassingen te maken waar nodig. Couch-co-op op consoles en cross-play en cross-progressie wordt op alle systemen ondersteund. Gedurende de bèta zal wereldbaas Ashava in totaal negen keer spawnen - iedereen die het wezen verslaat en level 20 is, ontvangen de Cry of Ashava-mount trophy die in de uiteindelijke game gebruikt kan worden.

De bèta begint op 12 mei om 21:00 uur Nederlandse tijd en eindigt op 14 mei om 21:00 uur, maar vanaf 10 mei kan men al preloaden. Meer informatie over de bèta is hier te vinden. Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, al krijgen mensen met een reservering vier dagen eerder toegang.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig nog een kans om de achievements (en bijbehorende beloningen) te halen. Kwam er pas na de afgelopen beta achter dat je beloningen kon verdienen door bijvoorbeeld level 20 te worden. Misschien leuk om met wat mede-GNL-nerds wat monsters te killen? Stuur even een PM, dan voeg ik je toe.

0

@The_Stifmeister Op welk systeem speel je het spel? :)

0
test

@Bart81 Oh ja, had ik er even bij moeten zeggen. Ik heb een Series X en een PS5, dus het is mij om het even.

0

@The_Stifmeister Ik heb je een PM gestuurd.

0

@Bart81 maakt niet uit toch. Ik speel op de XBox en PC en je kunt gewoon hetzelfde account gebruiken en dus met dezelfde karakters.

0

@fonsrutte Oh, wist ik niet. Goede tip!

0

Aanbevolen voor jou