Bioware toont cinematic van Dragon Age: Dreadwolf

Bioware toont cinematic van Dragon Age: Dreadwolf

Bioware heeft gisteren een cinematic van het aankomende Dragon Age: Dreadwolf uitgebracht.

Dit vanwege het feit dat het gisteren Dragon Age Day was. De cinematic komt uit de game, maar heeft een getekende stijl die nog het beste te vergelijken valt met artwork - in-game graphics zijn dus niet te zien.

In het filmpje is de dwerg Varric Tethras aan het woord. Hij vertelt over Solar, de Dread Wolf - volgens sommigen een eeuwenoude elvengod, volgens anderen een verrader van zijn soort.

Het was al enkele jaren bekend dat Bioware aan een nieuwe Dragon Age-game werkt, maar eerder dit jaar werd onthuld dat het spel Dragon Age: Dreadwolf gaat heten. Solas, de Dread Wolf, heeft dus een belangrijke rol in de game. In Inquisition kwam hij ook al voor. De game komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat paarse logo vind ik niet echt passen bij een game als dragon age. Als dat de algemene stijl wordt, dan vrees ik het ergste. BioWare heeft volgens mij maar 1 kans op overleven.

0
test

@do365nic Moet wel een beetje de alfabet mensen pleasen anders kan je niet meer mee de dag vandaag. Mee eens ziet er verschrikkelijk uit, doet me aan rage 2 praktijken denken. Daar ging het ook van desert Mad Max, naar paars Neon... Hopelijk vergaat het spel niet hetzelfde lot...

0

@racerozzy hoeveel conclusies kun je trekken uit een beetje lichtpaarse letters.

0
test

Ondanks alles waar bioware de afgelopen jaren mee bezig is geweest heb ik hier toch wel weer veel zin in. Ik heb ook wel erg veel plezier uit inquisition gehaald, hopelijk haalt deze dat niveau of hoger.

0
test

@DarkGoomy-1 ik hoop ook echt dat ie top wordt. Er zijn te weinig dnd stijl RPG's tegenwoordig moet alles souls like zijn.

0

Aanbevolen voor jou