Bethesda: 'Vroege versie The Elder Scrolls 6 bevat de belofte van avontuur'

Bethesda: 'Vroege versie The Elder Scrolls 6 bevat de belofte van avontuur'

De uitgever viert dit jaar het dertigjarige bestaan van de franchise

Bethesda heeft een bericht gedeeld om het dertigjarige bestaan van de The Elder Scrolls-franchise te vieren. Daarin wordt ook kort melding gemaakt van het aankomende The Elder Scrolls 6.

"Ja, we ontwikkelen het volgende hoofdstuk - The Elder Scrolls 6", meldt Bethesda op social media. "Zelfs nu vervult onze terugkeer naar Tamriel en het spelen van vroege versies ons met plezier, spanning en de belofte van avontuur."

The Elder Scrolls 6 is al jaren geleden aangekondigd. Buiten een korte teaser met daarin het logo is er echter nooit iets getoond of bekendgemaakt van het spel. Bethesda heeft er echter geen geheim van gemaakt dat de focus de afgelopen jaren vooral op de ontwikkeling van het vorig jaar uitgekomen Starfield lag.

Elders in het bericht blikt Bethesda vooral terug op het dertigjarige bestaan van de The Elder Scrolls-reeks. Ook wordt stilgestaan bij The Elder Scrolls Online, dat dit jaar tien jaar bestaat, en het eerder aangekondigde mobiele spel The Elder Scrolls: Castles.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk wordt 't de moeite!

0
test

PLz plz plz don't schrew this up! and plz plz plz doe net zoals vorige TES bouw een compleet nieuwe engine op. Gewoon oldskool vanaf scratch beginnen.

0

Aanbevolen voor jou