Bethesda publiceert uitgebreide Starfield-lore

Bethesda publiceert uitgebreide Starfield-lore

De release komt nu echt dichtbij

Bethesda heeft de gebeurtenissen die voorafgaan aan Starfield gepubliceerd.

Het gaat om ongeveer driehonderd jaar aan (fictieve) verhaalvertelling, te vinden op de officiële website van de game. De tijdspanne is om precies te zijn van het jaar 2050 tot 2330.

Zo blijkt dat de mensheid in het universum van de game in 2050 op Mars arriveerde. In 2100 leven mensen daadwerkelijk in de ruimte. In 2156 arriveren mensen in Alpha Centauri. Al snel ontstaat er oorlog. Hoe dan ook begint de game in 2330.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

In dit artikel kan men alles wat tot nu toe bekend is over Starfield er op nalezen.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zin in deze game!

2
test

ik weet het nog niet. Ik ben heel benieuwd maar ik wil toch eerst de reviews afwachten en ook wat video’s over wat je zoal kunt doen, Skyrim trok me ook heel slecht. Game ooit gekocht en nog geen 6 uur gespeeld puur omdat ik er niet in kwam. Dus nu net daarom wil ik deze game toch eerst wat zien.

0

Na zes uur kan je ook echt geen oordeel vellen over games als skyrim. Aan te raden om vooral nog een uur of tien door te spelen. Dan komt die klik echt wel.

0

Ik heb vaker met open wereld games, als de wereld niet klikt bij me ben ik snel afgeleid door andere games en wanneer ik de game dan weer wil oppakken ben ik er helemaal uit en wil ik overnieuw beginnen. Zo ben ik The Witcher 3 wel 5 keer overnieuw begonnen, ik weet niet waarom de game niet klikte en dat terwijl iedereen zo lyrisch is over de game. Tijdens de lockdowns eens helemaal voor gaan zitten en in 1 ruk uitgespeeld. Ik ben wat dat betreft sowieso nogal wispelturig, het is te leuk iets nieuws te beginnen. Watashi wa mōrisu de wa arimasen

[Reactie gewijzigd door op 16 augustus 2023 - 08:15]

0

Aanbevolen voor jou