Bethesda onthult details Starfield in Starfield Direct

Bethesda onthult details Starfield in Starfield Direct

Kijk hem hieronder terug

Bethesda heeft in de 45 minuten durende Starfield Direct een hoop details over de ruimte-rpg onthuld.

De presentatie is hieronder in zijn geheel terug te kijken. De video maakt details bekend over het verhaal, de personagemaker, skills, ruimteschepen, companions en gevechten in de ruimte. Ook wordt er ingezoomd op exploratie, de verschillende outposts die spelers kunnen vinden in de game en een uitgebreide blik op gevechten. 

Tot slot onthult Bethesda de eerder gelekte controller en headset in stijl van de game. Ook laat het de verzamelaarseditie van het spel zien. Tijdens de Xbox Showcase toonde Microsoft al een nieuwe gameplaytrailer. Alle beelden zijn hieronder te bekijken. 

Starfield verschijnt op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield komt op 6 september uit op Xbox Series X en pc. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar de details van hoeveel fps de game draait is niet bevestigd of je er keuzes in had, Phil zei dit horen we op de showcase en niks is daar waar van of ik moet het helaas gemist hebben. Vind het wel een vette game.

0

Hopelijk gewoon in 60 fps... :)

1

iets zegt mij dat het geen 60 fps gaat worden…. Ik weet niet waarom, maar dat gevoel heb ik. Ze doen daar veel te schimmig over.

4
test

Ik had momenten dacht ik 30 en momenten ik dacht 60 maar ik ben zo scheel. Ik ga er wel veel plezier aan hebben. Maar vind gewoon Phil je zei op die datum hebben we een duidelijk antwoord en die hebben we niet vind ik beetje jammer van hem

-2
test

word 30 FPS Interview IGN

0

Dit spel oogt groots en fantastisch. Ik kan niet wachten op 6 september! Zin in.

1
test

Oppassen dat het niet eindigt als Fallout '76, na die zeperd vertrouw ik Bethesda niet meer. Ik wacht eerst de recensies wel af.

1
test

Fallout 76 werd naar ik mij meen te herinneren door een ander team gemaakt binnen Bethesda. In deze durf ik dan weer wel vrij veel vertrouwen te hebben.

0

Aanbevolen voor jou