Bethesda heeft het vertrouwen in Redfall nog niet opgegeven

Bethesda heeft het vertrouwen in Redfall nog niet opgegeven

Ze willen er nog steeds een goede game van maken

Redfall werd slecht ontvangen toen de game eerder dit jaar verscheen, maar Bethesda heeft de handdoek nog niet in de ring gegooid.

In een recent interview met GamesIndustry.biz geeft Pete Hines van Bethesda aan dat ze nog steeds van plan zijn om van Redfall een goede game te maken, ondanks dat de releaseperiode van het spel uiterst teleurstellend verlopen is.

Hines geeft aan dat ze altijd bereid zijn om te leren, en dat ze games niet zomaar in de steek laten als de start stroef is verlopen. Hij noemt Fallout 76 als voorbeeld. Ook die game werd slecht ontvangen tijdens release, maar Bethesda bleef eraan werken. De release van The Elder Scrolls Online op pc verliep niet vlekkeloos, maar ze bleven eraan werken en nu is het een enorm populaire multiplatformgame.

"Oké, we zijn niet van start gegaan zoals we wilden, maar met het is nog steeds een leuke game en we blijven eraan werken. We gaan die 60 frames per seconde halen. We gaan er een goede game van maken want we weten, als een first-party studio, Game Pass leeft voor altijd. Over tien jaar zullen mensen zich aansluiten bij Game Pass, en dan zal Redfall daar zijn."

Na meermaals uitgesteld te zijn verscheen Redfall dit jaar in mei. Ook bij Lars viel de game niet echt in de smaak. Hij gaf Redfall een 5,0 en concludeerde het volgende: "Redfall voldoet bij lange na niet aan de standaard die we van Arkane Studios gewend zijn. Het spel zit verrassend ondoordacht in elkaar, weet maar sporadisch de fantasie te prikkelen en loopt technisch ook nog eens ondermaats. De game schiet oké weg en heeft een aantal toffe wapens, maar daar is alles mee gezegd."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb persoonlijk gezegd dat ik de game wel zou uitproberen wanneer ze eindelijk 60 fps toevoegen.. Maar om eerlijk te zijn heb ik geen enkele behoefte meer om de game te spelen.. Vraag me dan ook af of andere nog interesse hebben om te spelen? Voor mij is het iig een dode game geworden.

1
test

Zelfs 60 fps red deze game niet, heb hem op pc gespeeld met 60 fps of zelfs hoger aan en er is meer mis dan alleen dat.

0

Nee dat lijkt mij ook niet, het is gewoon een gemiste kans.| Er komen zoveel games uit tegenwoordig dat je als ontwikkelaar keihard gestraft wordt als je een halfbakken game uitbrengt, en terecht natuurlijk. Wie heeft kunnen bedenken dat ze de game wel na release even zouden fixen en dat dan alles wel goed zou komen heeft de plank, op zijn zachtst gezegd, flink mis geslagen. Zeker bij een multiplayer game moet je het hebben van momentum, de meeste spelers proberen de game bij release uit en als die spelers al snel afhaken ben je dat kwijt en is het daarnaa heel lastig om terug te krijgen. Dit is mijns inziens dus ook een verloren zaak. Het feit dat ze dat niet inzagen voor de release is een complete faal.

0

SteamDB en Steamcharts geven aan dat de game gemiddeld 20 spelers had in de afgelopen maand. Weet niet hoe accuraat dit is, maar ziet er niet best uit.

[Reactie gewijzigd door TwandreHazes op 5 september 2023 - 10:26]

0

ze hadden het gewoon in de markt moeten zetten als een echte Bethesda game dan hadden ze net als met starfield met 30 fps en een sterk verouderde character design weggekomen. Wel lachwekkend eigenlijk

-7
test

Ik vind vooral je reactie lachwekkend. Wat doe je hier eigenlijk met die reacties, standaard zeer zuur op fanboyaanse wijze . Redfall is een flater van jawelste ja, zullen de meeste met xbox voorkeur toegeven. MS heeft een ongekend lange weg te gaan om xbox weer goede richting op te sturen qua console exclusives. Maar Starfield is vrij goed ontvangen op iig 2 grote referenties na (die twee 7's). Persoonlijk had ik ook op een 90+ game gehoopt en heb door dat er nog wat te wensen over is maar dit is een prima aftrap naar meer leuks. Redfall hoef je dus helemaal niet met Starfield te vergelijken. Wat ik me dan alleen nog afvraag is waarom ik vredesnaam de moeite genomen heb om op je trollreactie te reageren.

4

ah joh laat die jongen. Het doet hem zoveel pijn dat Starfield gezien wordt als een goeie game. Hij probeerde zelfs de 9 van gamer te bagatelliseren en de gemiddelde 8.7 af te doen als niet zo goed. Wat kan je dan nog verwachten van zo’n jongen, een discussie op basis van logica en feiten? Alleen maar onderbuikgevoelens.

3
test

Och gut daar hebben we Triple weer hoor. Enigste lachwekkende zijn jou reactie’s altijd.

0

Kut he, dat je Starfield niet kan spelen op je playstation.

0

Aanbevolen voor jou