Beelden van consoleversie Company of Heroes 3 getoond

Beelden van consoleversie Company of Heroes 3 getoond

Game komt op 30 mei uit op PS5 en Xbox Series X en S

Er is een trailer uitgekomen van de consoleversie van Company of Heroes 3.

Het was al bekend dat de game naar Xbox Series-consoles en PlayStation 5 kwam, maar nu is er dus ook een trailer beschikbaar. Company of Heroes 3 richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika komt in het spel voorbij. De game verscheen afgelopen februari al op Steam.

Kamal van de Pol gaf een 8 aan de pc-versie van het spel: "Company of Heroes 3 bouwt voort op wat de vorige games zo goed maakt. De tactische en tegelijk chaotische manier van oorlogsvoering is dankzij de nieuwe gameplayelementen nog soepeler en vergt minder micromanaging. Door een gebrek aan grote veranderingen voelt het eindresultaat als meer van hetzelfde, maar de liefhebber zal daar vooral blij mee zijn."

Company of Heroes 3: Console Edition komt op 30 mei uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iemand die weet of CoH3 te vergelijken is qua content met CoH2? Ik twijfel om het op PC te halen, maar zag dat er maar 4 facties waren, en dacht ergens gelezen te hebben dat er weinig maps zijn (voor skirmish/ pve). Speel nooit de campaign trouwens.

0
test

@MiquelGallardo Er waren relatief weinig PvE maps op launch. Maar de Steam Workshop is heel snel opgestart en er zijn nu al best veel custom maps/maps uit de vorige games te vinden. Volgensmij hebben de devs in de roadmap ook al gezegd dat ze meer eigen maps gaan toevoegen. Ik zou de campaign wel aanraden hoor! Het valt een beetje samen met Ardennes Assault van CoH2 waar je ook veel skirmish-achtige battles hebt. Qua content is het nog niet op het niveau van CoH2, maar die heeft natuurlijk een aantal uitbreidingen gehad

0
test

@DrGavial Tof om te horen dat de Workshop live is, had de beta gespeeld en wou CoH 3 kopen, met het idee dat er meer maps en factions zouden zijn bij release. Maar nadat ik erachter kwam dat de beta dezelfde content had als de release was ik een beetje teleurgesteld. Ik denk met de toevoeging van de Workshop mijn probleem met de maps wel weg is nu :). Gameplay was verder prima haha Is de campaign ook in coop te spelen of is het alleen singleplayer, lijkt mij wel leuk om met iemand anders erdoorheen te lopen in CoH3.

0
test

@MiquelGallardo De campaigns zijn helaas alleen maar singleplayer. Wel jammer want die grote dynamic campaign zou perfect zijn voor meerdere spelers

0

Aanbevolen voor jou