Beelden Fable-trailer gecaptured op Xbox Series X

Beelden Fable-trailer gecaptured op Xbox Series X

Dus toch geen CGI

De beelden uit de gisteren onthulde Fable-trailer zijn geheel gecaptured op een Xbox Series X.

Dat heeft Lukas Koelz, een lead lighting artist die werkt aan Fable, bevestigd op Twitter. Er waren twijfels over of de beelden in de trailer CGI waren of daadwerkelijk uit de game kwamen, maar gezien Koelz' opmerking lijkt dat laatste het geval te zijn.

De nieuwe Fable-game werd in 2020 aangekondigd. De game wordt gemaakt door Playground Games. Die studio is ook verantwoordelijk voor de Forza Horizon-games. Gisteren werd de eerste volledige trailer van het spel getoond - die hieronder nog eens te bekijken is. Daaruit bleek onder andere dat acteur Richard Ayoade, onder andere bekend van The IT-Crowd, een rol heeft in de game.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de Xbox Series- en pc-game.

View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik had liever gewoon gameplay beelden gezien. Dit bevestigd wel dat we deze game de komende anderhalf jaar nog niet hoeven te verwachten.

2
test

Van Spider-Man 2 zagen we ook pas 5 maanden voor release de eerste gameplay. Avowed, Hellblade 2 en Flight Sim 2024 zijn alvast bevestigd voor 2024, we zien wel of ze het ook voor Fable halen.

0
test

Gingen ze morgen niet met developer direct meer in op fable of was dat hellblade 2 en avowed.

0

Dit zag er wel echt heel mooi uit! Ik ben benieuwd! Hopelijk komt ie volgend jaar uit.

1
test

Iets zegt me dat het er echt wel minder mooi uit zal zien. Men krijgt het bij Xbox niet eens voor elkaar om Starfield op 60fps te laten draaien, laat staan dit.

1
test

Bij Bethesda op hun verouderde engine bedoel je? Scheer niet al hun studio's over dezelfde kam. Bethesda maakt goeie RPG's, maar het zijn grafisch en technisch geen wizards zoals The Coalition, Ninja Theory, Turn 10 of deze Playground Games.

0

Starfield is een hele grote open wereld game en van Fable weten we dat nog helemaal niet, dus niet te vroeg oordelen. Ook zijn de studio’s niet te vergelijken inderdaad.

0
test

Zoals mr happy zegt is dat bethasda kijk eens wat turn 10 doet met forza 4k 60 Ray tracing en laat nou net staan dat fable op zelfde engine draait. Ook zijn er teams bij bethasda die wel hele dikke mooie games maakt zoals id met doom eternal of machine gun games. Niet elk team is het zelfde. Maar als je todd Howard interview kijkt wou hij gewoon 30 fps en niet 60 want hij zei letterlijk dat ze hoger konden maar dat ie steady frame wou en dat ze zelfs 60 hadden gehaald

0

Aanbevolen voor jou