'Battlefield keert op compleet nieuwe manier terug'

'Battlefield keert op compleet nieuwe manier terug'

EA heeft vertrouwen in de toekomst van de franchise

Volgens Electronic Arts-CEO Andrew Wilson moet de Battlefield-franchise in de toekomst "op compleet nieuwe wijze terugkeren".

Dat meldde Wilson tijdens een gesprek met investeerders na het bekendmaken van diens fiscale cijfers (via Gamesradar). Wilson gaf aan dat men weet dat Battlefield 2042 wisselend werd ontvangen door de fans. Hij denkt dat EA "de mogelijkheid heeft om Battlefield in de toekomst op een compleet nieuwe wijze terug te brengen". Op wat voor manier hij dat bedoelt is niet bekend.

Eerder werd al duidelijk dat er gewerkt wordt aan Battlefield - ontwikkelaar Ridgeline werkt samen met Dice aan een singleplayercampagne voor een nieuwe Battlefield-game, maar meer details zijn er nog niet. Wilson laat nu weten "uitzonderlijk veel zekerheid te hebben in dat team en de progressie die ze boeken omtrent de toekomst van de franchise".

Battlefield blijft "een belangrijk onderdeel" van EA's strategie. "We maken games en ervaringen die grote online communities aantrekken en vermaken op allerlei platforms, via verschillende zakenmodellen en in verschillende regio. We denken dat Battlefield een belangrijk onderdeel van die toekomst is. We delen meer details wanneer er meer progressie is geboekt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Minder grote gevechten. Of een remake van Bad Company.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou