Baldur’s Gate en vervolg verschijnen mogelijk op Xbox Game Pass

Baldur’s Gate en vervolg verschijnen mogelijk op Xbox Game Pass

Pushnotificatie lijkt daar naar te hinten

Mogelijk komen de eerste twee Baldur’s Gate-spellen binnenkort op Xbox Game Pass te staan.

Volgens Game Pass Tracker hebben sommige Game Pass-abonnees een pushnotificatie ontvangen waarin staat dat Baldur’s Gate 1 en 2 op de dienst verschijnen. Dat is opvallend, want op moment van schrijven staan de games er niet op, en er is ook geen officiële aankondiging gedaan.

Eerder gebeurde echter hetzelfde met spellen als Shadow Warrior 3: Definitive Edition en Maquette: daar gingen ook pushnotificaties van de deur uit en die verschenen kort daarna ook op Game Pass. Het is dus goed mogelijk dat hetzelfde met Baldur’s Gate 1 en 2 staat te gebeuren.

De timing zou interessant zijn, omdat Baldur’s Gate 3 voorlopig niet op Xbox verschijnt. Vandaag om 17:00 uur komt de pc-versie uit en de PlayStation 5-versie staat op 6 september gepland, maar de Xbox Series-versie laat op zich wachten omdat Larian de splitscreen co-op drop in-drop out niet stabiel krijgt op Xbox Series S. Onlangs hintte de ontwikkelaar er naar dat dit er voor kan zorgen dat de Xbox-versie pas in 2024 verschijnt.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die notificatie ontving ik ook en vervolgens kon ik de games niet vinden.

1
test

Volgens mij heeft nadat lariant games dit zei, microsoft engineers gestuurd om te helpen met de ontwikkeling voo series.

0

Aanbevolen voor jou