Baldur's Gate 3 op Series S krijgt na release mogelijk splitscreen co-op

Baldur's Gate 3 op Series S krijgt na release mogelijk splitscreen co-op

Microsoft blijft er met Larian aan werken

Het is niet uitgesloten dat splitscreen co-op ergens na de release van de Xbox Series S-versie van Baldur's Gate 3 alsnog wordt toegevoegd aan de game.

Vorige week werd aangekondigd dat Baldur's Gate 3 toch dit jaar nog uitkomt op Xbox Series X en S. Omdat Larian splitscreen co-op echter niet pratende kreeg op Series S, zit die optie daar niet in.

Via social media heeft Microsoft nu laten weten dat de optie mogelijk wel na release van de game naar de Series S-versie komt. "Om wat vragen te beantwoorden: we blijven met Larian samenwerken om de mogelijkheid te onderzoeken om na de release van de game splitscreen op Series S toe te voegen."

Baldur's Gate 3 is begin deze maand uitgekomen op pc. Eerder werd al bekendgemaakt dat de PlayStation 5-versie van Baldur's Gate 3 op 6 september uitkomt. Bastiaan Vroegop gaf een 9,5 aan het spel: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

Hier zijn een aantal essentiële beginnerstips voor Baldur's Gate 3 te vinden. Hier kan men de beste instellingen vinden om de game op Steam Deck te spelen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Super goed nieuws! Heel het internet stond de laatste paar dagen in de fik i.v.m. parity beloftes etc. Haha

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 29 augustus 2023 - 15:28]

-1
test

Ik had dit al verwacht, zeker van Larian en Microsoft. Als PS/PC speler, moest ik wel grinniken om het feit dat Microsoft niet achter wilde blijven met de game. Omdat er anders onder "het volk" een discussie zou blijven ontstaan tussen Starfield (XBOX) en Baldur's Gate 3 (Playstation).

0

Aanbevolen voor jou