Avowed, Perfect Dark, Everwild en Fable komen wellicht pas in 2023 uit

Avowed, Perfect Dark, Everwild en Fable komen wellicht pas in 2023 uit

Het zou zomaar eens kunnen dat de Xbox-games Avowed, Perfect Dark, Everwild, Fable en Hellblade 2 pas in 2023 verschijnen.

Gisteren lieten Microsoft en Bethesda een groot aantal games zien tijdens hun gezamenlijke E3-presentatie, maar enkele zeer geanticipeerde titels verschenen niet tijdens de presentatie. VentureBeat-journalist Jeff Grubb plaatste kort na de presentatie een artikel waarin hij aangeeft dat we de volgende Xbox-games pas in 2023 hoeven te verwachten:

• Avowed

• Fable

• Perfect Dark

• Everwild

• Hellblade 2

• Contraband

• De volgende game van InXile

• De volgende game van Compulsion

• De volgende game van The Coalition (niet Gears)

Verder meldt Grubb dat een game zoals Everwild, waarvan de ontwikkeling een tijdje geleden nog opnieuw is gestart, ook goed naar 2024 verschoven kan worden.

Ondanks dat deze al eerder aangekondigde games voorlopig waarschijnlijk dus nog niet uitkomen, hebben Xbox-spelers de komende tijd nog genoeg om naar uit te kijken. Zo maakte Microsoft tijdens de E3-presentatie bekend dat onder andere Forza Horizon 5, Age of Empires 4, Psychonauts en Flight Simulator dit jaar nog naar Xbox-consoles komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Pfff precies de games waar ik naar uitkijk

0
test

@Roy36NL ja en welke zullen er komen, want hoe vaak worden games niet gecancelt zoals agent en eight days en scalebound. Maar ja als bericht klopt dat micro elke 3 maanden een triple a game van hun zelf op gamespass wilt en er best veel bekend is nu duurt sommige games nog wel even, ik verwacht dat er zelfs games zijn 2024 en 2025 misschien wel.

0
test

@hulstpower Ugh Scalebound.. Had echt gehoopt dat Nintendo die had overgepakt zoals geruchten destijds claimden.

0

@hulstpower ze mogen van mij alles cancellen behalve fable

0

@Roy36NL Ach, zoals hier zo vaak gezegd wordt, laat ze er maar lekker de tijd voor nemen. Daar worden die games alleen maar beter van.

0

@Ziminar ja dat is wel zo, maar is zo irritant dat wachten

0

Helemaal prima dat ze rustig de tijd nemen. Al die studio’s hebben ook niet ineens games klaar, en zeker als het AAA games moeten worden. Afgelopen e3 show zag er iig gelikt uit en vol met content voor de komende jaren.

0

Aanbevolen voor jou