Avatar: Frontiers of Pandora uitgesteld naar fiscaal jaar 2023

Avatar: Frontiers of Pandora uitgesteld naar fiscaal jaar 2023

Ubisoft heeft Avatar: Frontiers of Pandora uitgesteld. De game komt nu pas in fiscaal jaar 2023 uit.

De game stond eerst gepland voor een release in fiscaal jaar 2022, dat in het geval van Ubisoft loopt tot en met maart 2023. Nu moet de game dus ergens tussen april 2023 en maart 2024 uitkomen.

"We willen een geavanceerde, immersieve ervaring leveren die volledig gebruikmaakt van next-gen technologie. Dit geweldige, wereldwijde entertainmentmerk is een grote kans verspreid over meerdere jaren voor Ubisoft", aldus het bedrijf tijdens de presentatie van diens kwartaalcijfers.

Avatar: Frontiers of Pandora is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Google Stadia en Amazon Luna. Het spel moet een uniek verhaal in het Avatar-universum vertellen en wordt ontwikkeld door The Division-studio Massive Entertainment. Aangezien de tweede Avatar-film eind dit jaar verschijnt, wilde Ubisoft de game kort na de release van die film uitbrengen, maar dat blijkt dus niet meer mogelijk.

Ubisoft gaf tijdens het presenteren van diens kwartaalcijfers aan dat er diverse andere games in dit fiscale jaar op de planning staan. Zoals eerder bekendgemaakt komt Switch-game Mario + Rabbids: Sparks of Hope op 20 oktober uit en verschijnt piratengame Skull and Bones op 8 november. Verder richt Ubisoft zich steeds meer op free-to-play-games, zoals The Division: Resurgence, Rainbow Six Mobile en The Division Heartland.

Het bedrijf laat verder weten dat het een andere, kleinschaligere game die eerst nog voor dit fiscale jaar gepland stond, heeft uitgesteld naar fiscaal jaar 2023, maar om welk spel het gaat laat het bedrijf niet weten. Het spel is nog onaangekondigd. Ook meldde Ubisoft dat het diverse games heeft geannuleerd, waaronder een vr-game gebaseerd op Splinter Cell.

Op 10 september zendt Ubisoft een nieuwe Ubisoft Forward uit, waarin aankomende games centraal staan. In de loop van september toont Ubisoft ook "de toekomst van Assassin's Creed". Mogelijk gaat het om het nieuwe spel Assassin's Creed Infinity, maar er gaan ook geruchten over een spin-off met AC Valhalla-personage Basim in de hoofdrol.

Avatar - Frontiers of Pandora

Avatar - Frontiers of Pandora kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat lekker daar, bij Ubisoft. Volgens mij zit er zand in de raderen of zo.

0
test

@Hellspawn Hoezo? Bijna elke studio stelt hun games uit tegenwoordig maar bij Ubisoft is het opeens raar? Liever dat ze uitstellen dan te vroeg uitbrengen en een fiasco a la AC Unity vermijden. Maar, oh nee, Ubisoft kan natuurlijk niks goeds doen volgens velen...

0
test

@Ryme Wat denk je? Dit is niet de enige game die al langere tijd in ontwikkeling is. Skull and Bones is ook heel lang onder de radar geweest en tevens Beyond Good and Evil 2. En pasgeleden is de aankomende VR versie van Splinter Cell geannuleerd en ook de Battle Royale versie van Ghost Recon. Dus lijkt het er een beetje op dat de boel enigszins aan het haperen is bij Ubisoft. Die indruk krijg ik althans. Natuurlijk worden veel games uitgesteld, dat is niets nieuws. Maar Ubisoft was vroeger zo goed qua games. En jarenlange uitstel was een uitzondering of kwam helemaal niet voor. Ik vind het best lang, als deze Avatar game zelfs mogelijk tot uiterlijk maart 2024 zal worden uitgesteld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Avatar een geweldig entertainment merk noemen vind ik wat ver gaan, maar ja marketing. Ik verwacht niet veel van de game zelf, maar de beelden die ik toen zag waren geweldig mooi. Ik hoop vooral dat ze er wat unieks van kunnen maken en niet een AC met smurfen

0
test

@Ziminar Uhhh... Er is nog steeds geen film geweest die meer winst heeft gegenereerd dan Avatar... Smaken verschillen nou eenmaal natuurlijk maar toch blijft het best indrukwekkend voor een film die in 2009 uitkwam

0

@Ryme qua techniek zeker een indrukwekkende film, ongervenaard 3D film. Maar qua verhaal werkelijk geen reet aan en duurde veel te lang naar mijn mening. Dat maakt het niet meteen een gekwelde entertainment merk want daarna hebben we er meer dan tien jaar niets van gezien. Maakt die ene film het meteen een geweldig entertainment merk? Er zijn zoveel grotere entertainment merken te noemen dan Avatar

0

Aanbevolen voor jou