Avalanche Studios' Contraband draait mogelijk om voertuiggevechten

Avalanche Studios' Contraband draait mogelijk om voertuiggevechten

Volgens Windows Central-journalist Jez Corden draait de aankomende titel van Avalanche Studios om 'voertuiggevechten'.

Dat meldt Corden tijdens een

Watch on YouTube

, waarin hij uitlegt de pitch voor de game te hebben ingezien.

"Feitelijk plan je smokkelingen en overvallen, waarna je ze uitvoert. Het idee is dat je vijanden niet mag doden."

Ook zouden spelers vijandelijke voertuigen uit moeten schakelen door onder andere banden lek te brikken, in plaats van 'massamoorden' te plegen.

Contraband werd afgelopen E3 aangekondigd en verschijnt exclusief voor Xbox en pc. Eerder maakte Avalanche Studios de Just Cause-titels en Mad Max. 

Recent suggereerde een tweet van een gezichtsmodel dat Avalanche Studios ook werkt aan een vervolg op Mad Max. Wendy W Fok van ontwerpbedrijf We Designs claimt voor de coronapandemie te zijn gescand voor 'Mad Max 2'. Officieel is echter nog niets over een vervolg bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mad max had supervette car combat dus ben benieuwd. Zie nog niet helemaal voor me hoe de game verder werkt. Een soort heist idee is wel tof

0
test

Kent iemand de PS2 game(s) Smugglers Run(2) nog? Het concept doet er wat aan denken, al was dat dacht ik meer vluchten van checkpoint naar checkpoint, racen dus, dan echte car combat. Afijn, misschien een aardig alternatief voor Twisted Metal dat een nieuw deel schijnt te krijgen, benieuwd of er dan ook een online-pvp modus inzit. En een instrumentale metal soundtrack want dat past er zo goed bij! Oh alleen voor PC/XBox zie ik nu, pff... is Avalanche nu ook al van Microsoft dan, of is het alleen een exclusiviteits deal? Ga 't ff opzoeken maar...

0

Aanbevolen voor jou