Assetto Corsa 2 moet in 2024 verschijnen

Assetto Corsa 2 moet in 2024 verschijnen

505 Games en Kunos Simulazioni willen in 2024 een vervolg op racesim Assetto Corsa uitbrengen.

Dat meldt moederbedrijf Digital Bros in een presentatie. Uit die presentatie blijkt dat Assetto Corsa al meer dan twaalf miljoen keer is verkocht en meer dan 66 miljoen dollar oplevert.

Eerder kwam al een 'nieuwe episode' uit in de vorm van Assetto Corsa Competizione. Assetto Corsa 2 moet echter een volledig nieuw deel worden en dus in 2024 uitkomen. Meer informatie over de game is er niet. Wel moet er deze zomer een mobiele game uitkomen.

Assetto Corsa is een populaire racesim. De game is mede zo populair door de levendige modscene. Er zijn talloze mods voor de game verkrijgbaar om het spel naar smaak aan te passen.

 
assetto corsa competizione

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed nieuws! alleen wat ze in dat bericht schrijven is wat vaag. Assetto corsa draait op een eigen engine, niet Unreal. ACC draait inderdaad wel op UE4. De Blancpain GT series bestaat niet meer onder die naam (is nu Fanatec GT world challenge), dus daar praten ze in het verleden. En ik mag toch hopen dat ze een game die in 2024 uitkomt niet met UE4 gaan ontwikkelen maar met UE5. Maar ik ga niet klagen, deze franchise heeft ervoor gezorgd dat ik een simrig met gamepc heb gebouwd en vertrouw erop dat ze weer goed werk gaan leveren.

0

Aanbevolen voor jou