Asobo Studio werkt mogelijk aan derde A Plague Tale-game

Asobo Studio werkt mogelijk aan derde A Plague Tale-game

Het 'Plague-team' zoekt naar nieuwe werknemers

Asobo Studio treft mogelijk voorbereidingen voor een nieuw deel in de A Plague Tale-reeks.

In een bericht op LinkedIn laat de ontwikkelaar weten op zoek te zijn naar meerdere werknemers. Sommigen van de openstaande posities zijn voor het 'Plague-team' waaronder een VFX-artist, senior game designer en senior AI-programmeur. Het is natuurlijk ook mogelijk dat dit Plague-team aan een geheel nieuwe IP werkt.

Asobo Studio is een ontwikkelaar uit Frankrijk die vooral bekend is van de moderne Microsoft Flight Simulator-spellen en de stealth-adventuregames A Plague Tale: Innocence en vervolg A Plague Tale: Requiem. Vooralsnog is niet officieel aangekondigd dat er een vervolg op A Plague Tale: Requiem in de maak is. Wel werd eerder dit jaar Microsoft Flight Simulator 2024 aangekondigd.

A Plague Tale: Innocence kwam vorig jaar uit. Alicia Tai gaf een 8,5 aan de game in de recensie: "A Plague Tale: Requiem is in alle opzichten een stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. De game staat niet alleen symbool voor de volwassenwording van heldin Amicia, maar ook voor Asobo als ontwikkelaar. Het resultaat is een prachtig en hartverscheurend verhaal, enkel bezoedeld door een gekunsteld slot."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van mij mag het, ik heb genoten van de eerste 2 delen. En aangezien er een soort van cliffhanger op het eind van deel 2 is, hoop ik op een derde deel die het verhaal afrond.

[Reactie gewijzigd door mole28 op 7 juli 2023 - 14:21]

0

Deze gebruiker is verwijderd

[Reactie gewijzigd door gamefan (gebruiker is geblokkeerd) op 5 augustus 2023 - 08:05]

0

Aanbevolen voor jou