Arkane werkte voor sluiting aan offline modus voor Redfall

Arkane werkte voor sluiting aan offline modus voor Redfall

Ook was er content voor de Hero Pass in ontwikkeling

Arkane Austin, de inmiddels gesloten studio achter Redfall, werkte voor diens sluiting aan een mei-update voor de game met onder andere een offline modus.

Dat meldt IGN te hebben vernomen. Verder zou men ook aan updates voor de Hero Pass hebben gewerkt, waaronder de toevoeging van twee nieuwe personages voor Halloween. De offline modus zou echter al deze maand zijn verschenen.

Dat ging uiteindelijk niet door - gisteren bleek dat Microsoft Arkane Austin, Tango Gameworks, Alpha Dog Games en Roundhouse Studios sluit. Het nieuws ging als een schokgolf door de industrie en leverde veel kritiek op via social media en gamefora.

Arkane liet kort nadat het nieuws naar buiten kwam weten dat iedereen die de Hero Pass voor Redfall heeft gekocht en dus nog recht heeft op meer content, geld terug kan krijgen voor de nooit ontvangen content.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een zooitje...

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 8 mei 2024 - 09:59]

0

ik ben er niet echt rauwig om dat deze studio sluit eerlijk gezegd. Heel vervelend voor de mensen die er werken, maar het management had deze game moeten cancelen of op zijn minst uitstellen. Microsoft had zich niet om moeten laten praten door de studio en gewoon moeten ingrijpen. En die dure editie vind ik helemaal belachelijk, dat je die durft te verkopen als je weet in welke staat die game is als ie uitkomt. Geen goed woord voor.

-1

Aanbevolen voor jou