Arkane Studios lijkt weer aan singleplayergame te werken

Arkane Studios lijkt weer aan singleplayergame te werken

Redfall lijkt een eenmalig uitstapje te zijn

Het lijkt er op dat Arkane Studios na het co-op-uitstapje in de vorm van Redfall weer een singleplayergame in de maak heeft.

Het bedrijf zoekt op diens website middels een vacature naar een lead technical engineer. Deze persoon heeft indien mogelijk ervaring op het gebied van singleplayer-actie-rpg's en meeslepende sims. Dat lijkt te suggereren dat de volgende game van de studio zich weer binnen dit genre bevindt.

Arkane's laatste wapenfeit is Redfall, een co-op-game die overwegend negatief werd ontvangen op release eerder dit jaar. Daarvoor stond de studio echter bekend om diens kwalitatief hoogstaande singleplayeravonturen, zoals Prey, Deathloop en Dishonored.

Arkane is onderdeel van Bethesda en dus eigendom van Microsoft. Verdere details over de mogelijke nieuwe game van de studio zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

redfall 2

-1

Redfall Campaign: Solo edition

-1
test

Als ze slim zijn nooit meer een redfall, gewoon prey 2

2

Blijkbaar is dat wel waar ze het beste in zijn. Ze hebben toch een mooi lijstje SP games in hun portfolio waar menig ontwikkelaar jaloers op kan zijn.

2
test

Je hebt arkane Lyon en austin en de ene heeft een iets mooier lijstje dan de andere. Zie deathloop Lyon en zie redfall austin.

1
test

Zie Wolfenstein: Youngblood [door] Lyon en zie Prey [door] Austin. Al kloppen je woorden wel redelijk, is het niet zo alsof Austin totaal niets kan en Lyon de goudkakkende ezel is.

1
test

Youngblood was samen met machine gun games co ontwikkelt. Hopelijk nu onder xbox stoppen ze eindelijk eens met dat live service gedeelte bij bethasda games want de ene na de andere was een misser helaas alleen doom eternal en deathloop waren echt goed van ze de laaste paar jaar.

1

Aanbevolen voor jou