Apex Legends-makers beginnen nieuwe studio Wildlight Entertainment

Apex Legends-makers beginnen nieuwe studio Wildlight Entertainment

Voormalige werknemers van Respawn Entertainment hebben een nieuwe studio genaamd Wildlight Entertainment opgericht.

Het team bestaan bijna in zijn geheel uit mensen die aan Apex Legends en Titanfall hebben gewerkt. Aan het hoofd staat Chad Grenier, de voormalige regisseur van Apex Legends. Ook werkte hij aan de Modern Warfare-games voordat een gedeelte van het Infinity Ward-team vertrok en Respawn oprichtte. 

Ook Mohammad Alavi, de ontwerper van Titanfall die schijnbaar aan een geannuleerd singleplayerspel zou hebben gewerkt, maakt onderdeel uit van het team. Verder worden onder andere Carlos Pineda (hoofd design Apex Legends en Titanfall 2), Jose Zavala (art director), Jason McCord (design director), Michael Cook (lead technical artist) en Robert Taube (environment art director) genoemd.

"We zijn een nieuwe, volledig gefinancierde entertainmentstudio gericht op het ontwikkelen van grote, originele game-universa van epische kwaliteit en schaal", zo valt op de officiële website te lezen. "We werken al een tijdje stilletjes aan een nieuwe IP. Het gaat nog even duren voordat we meer kunnen onthullen, maar we zijn enorm enthousiast voor wat komen gaat."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou