Anniversary Edition van Killer Instinct verschijnt vanavond

Anniversary Edition van Killer Instinct verschijnt vanavond

Komt naar Xbox Series, Xbox One en pc

De eerder aangekondigde Anniversary Edition van het in 2013 uitgekomen Killer Instinct komt vanavond uit.

De release is om precies te zijn om 21:00 uur Nederlandse tijd, zo werd via social media bekendgemaakt. Iron Galaxy kondigde de Anniversary Edition vorige week aan.

Het gaat in feite om twee nieuwe versies voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Er is een gratis versie die als 'basisversie' wordt gezien en spelers elke week met een andere vechtersbaas laat spelen. De game bevat singleplayer, lokale en ranked modi.

Ook is er de daadwerkelijke Anniversary Edition, waarin alle 29 personages en premium content zit. Deze gaat 30 dollar kosten (prijs in euro's ligt waarschijnlijk rond de 30 euro). De Definitive Edition van de game verdwijnt van digitale winkels en wordt hierdoor vervangen, maar mensen die deze versie of de Steam-editie al hebben gekocht, ontvangen gratis de Anniversary Edition. De ontwikkelaar benadrukt dat alles wat men voorheen al heeft gekocht, toegankelijk blijft. In een artikel worden meer details gegeven.

De Killer Instinct-reeks ontstond in arcades en op de Super NES en is ontwikkeld door Rare. Toen Microsoft die studio overnam, kreeg het ook de Killer Instinct-franchise in handen. Pas in 2013 werd er echter iets met de reeks gedaan. Niet Rare, maar Double Helix ontwikkelde het spel en Iron Galaxy nam seizoenen 2 en 3 van de game op zich.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Killer instinct "ontstond" helemaal niet op de SNES maar puur in de arcade, sterker nog, die versie was aanvankelijk helemaal niet gepland. Hij zou oorspronkelijk op de N64 uitkomen (toen nog ultra64) Maar omdat dat systeem werd uitgesteld hebben ze pas besloten om een SNES versie te maken.

0

Aanbevolen voor jou