Anniversary Edition en gratis versie van Killer Instinct (2013) aangekondigd

Anniversary Edition en gratis versie van Killer Instinct (2013) aangekondigd

Mensen die de Defintitive Edition of Steam-versie hebben ontvangen de Anniversary Edition kosteloos

Iron Galaxy heeft een 'Anniversary Edition' en een free-to-play-versie van de in 2013 verschenen fighter Killer Instinct aangekondigd.

Dat deed het bedrijf tijdens een livestream waarin het tienjarige bestaan van de Xbox One-launchgame werd gevierd. Het gaat om twee nieuwe versies voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc die beiden spoedig moeten verschijnen - een precieze releasedatum kan elk moment worden aangekondigd.

De gratis versie wordt als 'basisversie' gezien en laat spelers elke week met een andere vechtersbaas spelen. De game bevat singleplayer, lokale en ranked modi.

Dan is er de Anniversary Edition waarin alle 29 personages en premium content zit. Deze gaat 30 dollar kosten (prijs in euro's niet bekend, maar zal waarschijnlijk rond de 30 euro zijn). De Definitive Edition van de game verdwijnt van digitale winkels en wordt hierdoor vervangen, maar mensen die deze versie of de Steam-editie al hebben gekocht, ontvangen gratis de Anniversary Edition. De ontwikkelaar benadrukt dat alles wat men voorheen al heeft gekocht, toegankelijk blijft. In een artikel worden meer details gegeven.

De Killer Instinct-reeks ontstond in arcades en op de Super NES en is ontwikkeld door Rare. Toen Microsoft die studio overnam, kreeg het ook de Killer Instinct-franchise in handen. Pas in 2013 werd er echter iets met de reeks gedaan. Niet Rare, maar Double Helix ontwikkelde het spel en Iron Galaxy nam seizoenen 2 en 3 van de game op zich.

Killer Instinct
Killer Instinct
Killer Instinct

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Micro zal toch vaker iets met deze serie doen en killer instinct speelt zo heerlijk

0
test

De enige reden waarom ik nog mn xbox af en toe aanzet.., maar ja, mijn brooks dongle is nu geblokkeerd door microsoft dus mijn fighstick werkt er niet meer op. hoera. fantastisch!

-1

Aanbevolen voor jou