Amnesia: The Bunker uitgesteld naar 6 juni

Amnesia: The Bunker uitgesteld naar 6 juni

Game had eigenlijk op 23 mei moeten verschijnen

Horrorgame Amnesia: The Bunker is met twee weken uitgesteld naar 6 juni.

De game stond eigenlijk gepland voor release op 23 mei. Ontwikkelaar Frictional Games laat weten dat men meerdere "zeldzame crashes" tegenkwam. Die crashes zijn lastig te reproduceren en dus ook lastig op te lossen. "We halen het dus niet op tijd. Het alternatief was dat we het team in weekenden of 's nachts lieten werken, en dat is niet iets wat we doen bij Frictional."

Amnesia: The Bunker laat spelers - voor het eerst in de reeks - rondstruinen in een gedeeltelijke open spelwereld gedurende de Eerste Wereldoorlog. Spelers worden geteisterd door geheugenverlies en achtervolgd door een bizar wezen. Daarbij is een bunker het mysterieuze middelpunt van het geheel.

Naast de toename in vrijheid is ook het feit dat speler een wapen dragen nieuw voor de franchise - in vorige games was dat niet mogelijk. Er zouden ook nauwelijks gescripte gebeurtenissen in de game zitten. Elke speelsessie moet dan ook weer anders uitpakken.

Amnesia: The Bunker verschijnt op 6 juni voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG en Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou